top of page
temple13.jpg
“With Our Thoughts And Connection We Transform Our World”

Michael Angello

Home: Welcome

Welcome to
My Body Temple

iM is All About You And Me

Iedereen wil zich goed, gezond en fit voelen...En vooral ook fit blijven. Wanneer je dat als leefwijze gaat toepassen in een religie kom je bij de basis van My & Your Body Temple met het geloof in iM.  Jij, wij en ik zijn een onderdeel van  iM.

Geloven in iM begint bij geloven in jezelf en zorgen voor jezelf.

iM wordt gepractiseerd doormiddel van: Het 5 Stappen pad wat je in een My of Your Body Temple van iM kunt ervaren maar ook gewoon thuis  kunt ervaren.

Home: About

The 5 Step Path...

Je hebt slechts 5 stappen nodig om je gezonder, sterker en fitter te voelen. Dit 5 stappen pad brengt je snel naar een hogere level van gezondheid. Volg ze op in de goede volgorde.

Geloof in iM en daarmee, geloof in jezelf. Je kunt dit en je lichaam en geest hebben dit verdient.

temple15.jpg

The iM Way Step 1

De belangrijkste stap van het 5 stappen pad volgens het geloof in iM is ademhalen. Zuurstof is onze belangrijkste bron van energie. Zonder zuurstof komen we de dag niet door. De allereerste stap om je beter in je vel te zitten is daarom bewust ademhalen.

Doe dit bewust een paar keer op een dag... Zie het als bewust bezig zijn met iM... Je kunt het even snel tussendoor doen of er de tijd voor nemen in een temple... Niets moet alles is mogelijk!

Maar.... begin met aandacht te besteden aan je ademhaling!

Dan ben je nog maar 4 stappen verwijderd van jezelf 2.0.

Hot Food

The iM Way Step 2 & 3

De basis van het drinken en eten volgens het geloof in iM is te vinden in onze bodybijbel "iM UP1" in dit boek wordt behandeld hoe je het meest effectief voor je lichaam kunt zorgen waardoor je body een optimale upgrade krijgt van het immuunsysteem.

Makkelijk toepasbare tips brengen je naar een hogere level van gezondheid en fitheid.

Home: Events
temple11.jpg

The iM Way Step 4 & 5

Wanneer je je voedingskeuzes hebt verbeterd en je lichaam goed gehydrateerd hebt is na de ontspanning tijd om beweging te komen. Volgens het geloof in iM is het verstandig om tenminste twee maal per week te bewegen. Hoe en wat en welke sport is per persoon verschillend en antwoorden op allerlei vragen hoe je snel gezonder en fitter wordt vind je terug in deel 2 van onze bodybijbel "iM UP2".

logo iM.png

Temple Hours

Home: About

Morning

Afternoon & Evening

Weekend

07:00 AM - 11:00 AM

16:00 PM - 20:00 PM

Saturday:

08:00 AM - 13:00 PM

Home: Services
Home: Headliner
Home: Photo Gallery
bottom of page