LOGISCHE

ONDERBOUWING

PERSOONLIJK

VOEDINGSADVIES

ALTIJD

RESULTAAT

HULP DOOR

EXPERTS

UPeating: BASICS
DE NATUURLIJKSTE MANIER

VAN ETEN

Je bent niet wat je eet maar wat je lichaam opneemt. Uiteindelijk bepalen maag en darmwerking hoe je lichaam met jouw voedsel omgaan. Ervaring heeft ons geleerd dat bij veel mensen de maag en darm werking niet optimaal verloopt, met alle nodige gevolgen.

We gaan in deel 1: BASICS, terug naar onze roots om de vertering van ons voedsel aanzienlijk te verbeteren.

UPeating: TOOLS
HOE LATEN WE HET NOG

BETER VOOR ONS WERKEN

Om deel 1: BASICS extra kracht bij te zetten worden er in deel 2: TOOLS verschillende onderwerpen uitgediept die veel effect kunnen hebben op de resultaten van jouw nieuwe manier van eten en drinken. Meer inzicht in jouw eigen unieke lichaam en waarom sommige dingen wel lukken en juist andere dingen niet, zorgdragen uiteindelijk voor meer resultaat.

UPeating: RECEPTEN
WAT ETEN WE VANDAAG

Alles bij UPeating hangt en staat om wat je eet en drinkt. Wat kan je eigenlijk eten en drinken. In deel 3 van UPeating: RECEPTEN gaan we koken en uiteindelijk eten volgens de nieuwe richtlijnen. We proberen zo puur mogelijk te eten. We eten met zo weinig mogelijk toevoegingen. Deel 3 is dan ook gevuld met allerlei recepten die voor de meest mensen geen moeite kosten om ze op tafel te zetten.

UPeating: PERSONAL
PERSOONLIJKER KUNNEN

WE HET NIET MAKEN

Wanneer je gaat eten, drinken en leven volgens je GenBlueprint valt alles op zijn plaats. Wanneer je jezelf als uniek ziet en de tips en aanwijzingen in deel 4 van UPeating: PERSONAL gaat volgen zal je, je snel fitter en gezonder voelen.

Waarom jij niet het zelfde eet of drinkt als je buurman of je sportmaatje wordt ineens duidelijk. Jij bent namelijk uniek en elk mens heeft weer haar of zijn persoonlijke aanpak nodig.

UPeating: MOVE
NU WE ALLES WETEN

GAAN WE BEWEGEN

Wanneer je begrijpt wat de basis is van jouw GenBluePrint, begrijp je ook direct wat je wel en niet zou moeten doen wat betreft bewegen. Een marathonloper gaat tenslotte geen sprint training doen en andersom is het ook niet slim. We gaan PUUR trainen om zoveel mogelijk resultaat te boeken in zo een kort mogelijke tijd. Daarnaast leer je in deze uitgave heel goed wat je zou kunnen doen om beter te worden in jouw sport.

UNPLUGGED EATING