PT 075 staat voor

the PERSONAL TOUCH

PT075 werkt met een all-inclusive pakket waarbij training wordt gecombineerd met de know-how van Mylogenics spier therapy.
Wanneer je uitgecheckt bij de fysio, ga je verder bij PT075. Samen zorgen we er voor dat jij je optimale versie wordt van jezelf.
Gewoon trainen en sporten is nu mogelijk bij onze buiten lessen en waneer de corona maatregelen versoepelen kun je ook maximaal aan de bak op onze etage
 
In de tijd dat we van elkaar afstand moeten houden is het bijna onmogelijk om te trainen zonder in contact te komen met andere mensen.
PT075 heeft de oplossing. 
We bieden
PRIVATE (niemand om je heen privé)
SOLO (trainen in je eentje)
PERSONAL (1 op 1 begeleiding)
 

All-Inclusive Pakket

MYLOGENICS: SPIER ACTIVATIE & RELEASE

PERSONAL BEWEGEN

PERSONAL THERAPY

CRX GENETIC 

UNPLUGGING: ADEMHALING THERAPY

UPEATING VOEDINGSADVIES

NEOBODIES PERSONAL BODY TRAJECTS

CITYCRX: URBAN OUTDOOR BOOTCAMP

PUUR WATER, KOFFIE en THEE.

Gegarandeerd resultaat

Wetenschappelijk onderbouwd

Maximaal 30 minuten bewegen

Hulp van de experts

BEWEGEN volgens je natuurlijke aanleg

Ieder mens is uniek dus waarom zou je op dezelfde manier bewegen, trainen, sporten en zelfs eten als je vriend of vriendin? Bij ons beweeg je volgens je natuurlijke imprint die je hebt mee gekregen bij je geboorte: Jouw GenBluePrint.
Weet jij al hoe jouw GenBluePrint eruit ziet? Nee? Dan weet je ook niet wat de beste en snelste vorm van bewegen is voor jouw lichaam.
In ons All-Inclusive pakket zit je GenBluePrint test en van de informatie die het geeft laten we jou nog sneller je doelen bereiken.